U heeft een verzekering, maar bent u wel verzekerd?
Voorkom afwijzing van schade met onze Preventiecheck!

Preventiecheck_brand

Gelukkig is dit niet uw bedrijfspand.
Brand, inbraak of waterschade in uw bedrijf. Gelukkig goed verzekerd! Toch?
U denkt goed verzekerd te zijn, maar toch krijgt u bij schade geen uitkering. De verzekeraar wijst de uitkering af omdat u niet aan de clausules (kleine lettertjes) voldoet. De elektra (incl. meterkast) was niet gekeurd, of u had geen alarm, of de juiste sloten……
Daar gaat uw bedrijf, letterlijk in rook op. Immers geen uitkering is verlies van omzet en klanten, is geen inkomen…..

U kunt dit voor zijn. Met de preventiecheck kent u de clausules en weet u zeker dat u goed verzekert bent!

Preventiecheck

U krijgt:

  • Bezoek op uw locatie
  • Jaarlijkse check van uw (gehuurde) pand op brand-, inbraak- en waterpreventie
  • Duidelijke uitleg over de clausules
  • Een verslag met aanbevelingen

Preventiecheck

€ 350,-

Nu tijdelijk €250,- per jaar

Ja, ik vraag mijn persoonlijke preventiecheck nu aan!

Waarom de preventiecheck?

Waarom Preventiecheck

Preventiecheck? Onzin toch? Ik ben al 20 jaar lang goed verzekerd. Dat vertelde een van onze nieuwe klanten. Tot wij langskwamen en de preventiecheck deden. De verzekering was op orde, de premie werd betaald. Alles was in orde, dacht hij. Alleen was hij niet voldoende op de hoogte van de clausules (kleine lettertjes). Hierdoor zou er bij brand geen uitkering volgen omdat onder andere zijn elektra niet gekeurd was volgens de normen van de verzekeraar.

Door de preventiecheck aan te schaffen, helpen wij u bij het begrijpelijk maken van deze lastige onbekende termen. En kunt u op tijd de juiste maatregelen treffen.

Ben ik verplicht deze preventiecheck af te nemen?

Als u zich zelf goed verdiept in de clausules en voorwaarden van uw zakelijke brandpolis(sen) en zelf de preventiemaatregelen treft, hoeft onze Preventiecheck niet nodig te zijn. Controleer dan altijd goed uw zakelijke polissen, de clausules en lees de voorwaarden goed door.

Waarom betalen?

Bij aanvang van de verzekering informeren wij u standaard over de belangrijkste preventie-eisen die verzekeraars stellen en wijzen wij u op de clausules van de polis. Net zoals elke verzekeraar en tussenpersoon dat doet. Maar wij doen meer!

In de praktijk zien wij dat de juiste preventie niet is toegepast. Dat blijkt vaak pas nadat er schade is ontstaan. Uit cijfers blijkt dat verzekeraars een brand-, inbraak-, of waterschade niet (volledig) vergoeden omdat de clausules van de zakelijke brandpolis niet opgevolgd zijn. Wij helpen u om dit te voorkomen. En daar betaalt u voor.

“Ik kan Logisch Verzekerd niet “betrappen” op een minpunt. Erg vriendelijk, behulpzaam, snelle reacties, uitgebreide uitleg. Voor ons als startende onderneming erg belangrijk zodat we er zeker van zijn dat we de juiste keuzes maken. De klantvriendelijkheid en goede service heeft ons doen besluiten om te kiezen voor Logisch Verzekerd.”

“Zeer tevreden. Verzekeraar belt terug, heeft nazorg. Denkt mee en helpt verder! Top, ga zo door, verademing in vergelijking met anderen.”

Alle ervaringen vindt u op klantenvertellen

“Goede preventie verkleint de kans op schade en voorkomt financiële problemen”

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 136 beoordelingen