U heeft een verzekering, maar bent u wel verzekerd?
Goede preventie verkleint de kans op schade en voorkomt financiële problemen. Download nu > 25 preventietips en voorkom dat u na schade geen uitkering krijgt!

Page content

Checklist bij verhuizing

Is preventie op uw nieuwe locatie ook in orde na een verhuizing?

Bij een verhuizing naar een nieuw of ander pand met uw bedrijf is het slim om direct weer te kijken naar preventiemaatregelen om brand– en inbraakschade te voorkomen. De meeste bedrijven verhuizen niet zo vaak, en dan is preventie over het algemeen niet het eerste waar u aan denkt. Maar wel belangrijk, want de verzekeraar verwacht wel dat u op uw nieuwe locatie ook aan de preventie-eisen voldoet en daarmee schade probeert te voorkomen.

Verhuizen

Uw dagelijkse business moet door tijdens en na een verhuizing, klanten moeten u nog steeds weten te vinden, het internet moet werken, u wilt telefonisch bereikbaar blijven. Heeft iedereen de adreswijziging ontvangen? Allemaal zaken die logischerwijs op de eerste plaats komen. En als u dan eenmaal verhuisd bent, schiet het er misschien ook wel bij in om uw bedrijfsverzekeringen te controleren. U bent blij als alles goed is verhuisd en dat u weer “gewoon” aan het werk kan. Wij kunnen ons voorstellen dat u vergeet u te kijken naar uw bedrijfsverzekeringen en bijhorende wijzigingen en preventiemaatregelen?
Preventiemaatregelen na verhuizing

Preventiemaatregelen na verhuizing

Heeft u wel de bedrijfsverzekeringen omgezet naar het nieuwe adres? Heeft u nog aanvullende verzekeringen nodig? Misschien minder verzekeringen? Zijn alle preventiemaatregelen die verzekeraars eisen ook op het nieuwe adres in orde?
Bij aanvang van de verzekering bent u gewezen op het belang van goede preventie. Als het goed is, heeft u toen ook door uw pand of gehuurde ruimte gelopen en met een kritische blik gekeken of alle preventie op orde was. Dat moet nu dus weer.

Checklist

Om het u makkelijk te maken, hebben wij voor u een checklist gemaakt. Hiermee loopt u de belangrijkste punten snel na. De belangrijkste punten? Ja deze checklist is voor de belangrijkste punten op inbraakpreventie, brandpreventie en waterpreventie. De punten in deze checklist zijn algemeen van aard. Afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, kunnen aanvullende preventiemaatregelen gelden.

Download de checklist: Checklist preventiemaatregelen na verhuizing

Voor een volledige check op preventie na uw verhuizing kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van de Preventiecheck. Wij helpen u dan bij het begrijpelijk maken van de lastige onbekende termen van de clausules bij u polis. En kunt u op tijd de juiste maatregelen treffen.

    Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 136 beoordelingen