U heeft een verzekering, maar bent u wel verzekerd?
Goede preventie verkleint de kans op schade en voorkomt financiële problemen. Download nu > 25 preventietips en voorkom dat u na schade geen uitkering krijgt!

Page content

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de bewindvoerder

Waarom een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de bewindvoerder?

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bewindvoerderAls bewindvoerder draagt u de verantwoordelijkheid voor de correcte uitvoering van uw taken. Maar ook voor de risico’s die uw cliënten lopen. U krijgt dus te maken met diverse verzekeringen. De belangrijkste zijn:

  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw eigen advieswerkzaamheden
    Een bewindvoerder neemt een flinke verantwoordelijkheid op zich. U moet het bewind vaak in korte tijd organiseren. Als u hierbij een beroepsfout maakt, is het risico voor u, maar ook voor uw cliënt, direct aanzienlijk. Niet voor niets eist het Reglement register bewindvoerders Wsnp II dat u beschikt over een afdoende beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze beschermt u tegen onverhoopte aansprakelijkheidsclaims.Maar wat is een ‘afdoende dekking’? ! Soms eist de Rechtbank dat u een minimale dekking heeft van € 500.000,-, maar dat is niet altijd het geval. Logisch Verzekerd helpt u bij de keuze van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering die de beste dekking biedt tegen de laagste premie.
  • Cliëntverzekeringen, uw cliënten op zeer eenvoudige wijze goed verzekeren.
    Logisch Verzekerd helpt u op beide vlakken, door de samenwerking met NBP, Nederlandse Branche Polis. Dit is onze verzekeringspartner die gespecialiseerd is in het verzekeren van bewindvoerders.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bewindvoerder

Wilt u zich vestigen als bewindvoerder? Voor erkenningsaudits van het register bewindvoerders dient u minimaal een offerte voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering te tonen. Als beginnend bewindvoerder kunt u hiervoor de aanbieding van onze verzekeringspartner gebruiken. Dus ook als u uw activiteiten als bewindvoerder nog moet starten, is het raadzaam om via Logisch Verzekerd een offerte voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering aan te vragen.

Tevens biedt onze verzekeringspartner u de mogelijkheid om op een eenvoudige, digitale wijze de belangrijkste particuliere verzekeringen van uw cliënten af te sluiten. Denk hierbij aan een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering, maar ook de uitvaartverzekering.

Zo wilt u uiteraard uw eigen bedrijfsmatige risico’s verzekeren, denk hierbij bijvoorbeeld aan het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Maar u wilt ook op een eenvoudige manier, digitaal van achter uw eigen bureau, verzekeringen voor uw cliënten afsluiten. NBP heeft een uniek systeem waarmee u binnen enkele klikken alle verzekeringen voor uw cliënten heeft verzekerd.

 

Vraag nu uw offerte op

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Vraag dan nu uw offerte op. Binnen enkele dagen ontvangt u dan al de aanbieding voor uw verzekering.

    Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 136 beoordelingen