U heeft een verzekering, maar bent u wel verzekerd?
Goede preventie verkleint de kans op schade en voorkomt financiële problemen. Download nu > 25 preventietips en voorkom dat u na schade geen uitkering krijgt!

Page content

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Waarom u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluit?

Iedereen die een beroep uitoefent loopt daarbij het risico fouten te maken. Hoe oplettend u ook bent, u kunt beroepshalve schade veroorzaken voor anderen. Zij kunnen deze dan op u verhalen en als de schadeclaim erg hoog is, kan deze het einde beteken van uw onderneming. Een beroeps- aansprakelijkheidsverzekering beschermt u hiertegen. Als beroepsfouten bijvoorbeeld plannen stilleggen, fysiek of emotioneel lijden of dood veroorzaken, financiële schade berokkenen of wet- en regelgeving overtreden, kunnen de volgende vermogensschades ontstaan:beroepsaansprakelijkheidsverzekering

  • Vergoeden van de schade
  • Kosten voor het corrigeren van de beroepsfout
  • Doorbetalen van salarissen
  • Betalen van boetes of naheffingen
  • Andere indirecte kosten ten gevolge van de beroepsfout

Geruststelling met een verzekering

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering geeft de geruststelling dat eventuele schadeclaims ten gevolge van beroepsfouten snel en zorgeloos afgehandeld worden. Vanzelfsprekend zoekt u de beroepsaansprakelijkheidsverzekering met de hoogste dekking tegen de laagste premie. Logisch Verzekerd kan dit voor u realiseren. Wij beschikken over verschillende verzekeringspartners en kunnen u zodoende de keuze geven uit diverse aanbiedingen. U kiest de polis die het beste past bij uw situatie.

Inloopdekking

Soms is de schade door beroepsfouten is niet altijd direct zichtbaar. Als u wilt wisselen van beroepsaansprakelijkheidsverzekering, is het belangrijk dat de gevolgen van beroepsfouten uit het verleden meeverzekerd zijn. Een zogenoemde inloopdekking beschermt u tegen dit risico. U kunt op het inventarisatieformulier aangeven of u een inloopdekking wilt toevoegen aan uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Nu uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Dat kan gemakkelijk online, zonder een lang papieren aanvraagtraject. Bereken zelf de premie en sluit direct uw verzekering af.

    Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 136 beoordelingen