U heeft een verzekering, maar bent u wel verzekerd?
Goede preventie verkleint de kans op schade en voorkomt financiële problemen. Download nu > 25 preventietips en voorkom dat u na schade geen uitkering krijgt!

Page content

Bedrijfsverzekeringen voor de ZZP’er

Welke bedrijfsverzekeringen heeft u nodig?

Er zijn veel verzekeringen die u kunt afsluiten als ZZP’er. Maar welke verzekeringen heeft u echt nodig? Moet u alles wel verzekeren? Wij begrijpen dat u niet precies weet welke verzekeringen u nodig heeft. Hieronder laten wij u een aantal veel voorkomende verzekeringen zien. U bepaalt natuurlijk zelf welke verzekeringen u wilt afsluiten.

Bedrijfsaansprakelijkheid
Stel er gaat iets mis tijdens uw werk en u veroorzaakt schade aan derden? Dan is het maar goed dat u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering heeft afgesloten.

Tip! Let altijd op de verzekerde hoedanigheid. Dit zijn uw precies omschreven werkzaamheden. De verzekeraar toets bij schade de dekking aan dit criterium.
Heeft u een klusbedrijf of doet u aanverwante werkzaamheden? Vul dan dit formulier in en mail ons deze toe (klusformulier). Wij zorgen dan voor een op maat gemaakte offerte, precies passend aan uw werkzaamheden. U weet dan altijd dat u een juiste dekking heeft.

Tip! Uw zakelijke werkzaamheden vallen niet onder de dekking van uw privé aansprakelijkheidsverzekering (avp)

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
Geeft u voornamelijk adviezen? Stel een klant van u lijdt schade ten gevolge van een advies dat u heeft gegeven? Dan is het maar goed dat u hiervoor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering heeft afgesloten.

Zakelijke Rechtsbijstandverzekering
Stel u krijgt een conflict met een leverancier of klant? Dan is het maar goed dat u een zakelijke rechtsbijstandverzekering heeft afgesloten. In dat geval helpt de rechtsbijstandverzekeraar u met juridische adviezen.

Direct u verzekeringen afsluiten?

Dat kan gemakkelijk online, zonder een lang papieren aanvraagtraject. Bereken zelf de premie en sluit direct uw verzekering af.

Bestelautoverzekering

Natuurlijk kunt u ook uw bestelauto goedkoop verzekeren bij Logisch Verzekerd. U vergelijkt uw bestelautoverzekering online en sluit deze af in 5 minuten. Bovendien heeft u meestal direct dekking. Vraag nu een premievergelijking op en ontdek welke verzekeraar het beste bij u past en het goedkoopste is.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Logisch Verzekert biedt u geen AOV aan. Reden is dat wij deze verzekeringsvorm geen product vinden om via internet aan te bieden. Natuurlijk denken wij met u mee:

Wij kunnen u doorverwijzen naar een partner met veel kennis, ervaring in het adviseren van arbeidsongeschiktheid. Wij bieden u als klant een gratis second opinion aan als u uw AOV wilt laten toetsen. Vraag ons dit gerust!

 

Preventie

Wil u meer weten over de preventie-eisen die verzekeraars stellen. De meest voorkomende hebben we voor u op een rij gezet.

    Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 136 beoordelingen