U heeft een verzekering, maar bent u wel verzekerd?
Goede preventie verkleint de kans op schade en voorkomt financiële problemen. Download nu > 25 preventietips en voorkom dat u na schade geen uitkering krijgt!

Page content

Bedrijfsverzekeringen vergelijken

Bedrijfsverzekeringen vergelijken: welke risico’s verzekert u en welke niet?

Iedere ondernemer verzekert zijn zaak anders en op en andere wijze. Belangrijk is dat u weet welke risico’s u loopt, welke u afdekt via een verzekering en welke u niet afdekt omdat u de kosten van schade zelf kunt dragen.

Wie de beste partij is om bedrijfsverzekeringen voor u te regelen?

Logisch Verzekerd biedt u altijd de juiste bedrijfsverzekeringen, helpt u met daadwerkelijk advies. bedrijfsverzekeringenVoor specifieke doelgroepen bieden wij tailor-made oplossingen, via samenwerkende verzekeringspartners.
Logisch Verzekerd biedt u de mogelijkheid om zelf uw verzekeringspakket samen te stellen. Wij helpen u met een controle hiervan op juistheid en volledigheid. Uiterlijk de volgende dag bellen wij u op om uw aanvraag door te nemen en u een uitgebreide toelichting te geven op uw dekking en de eisen die verzekeraars stellen aan uw preventie (clausules en kleine lettertjes).

Bedrijfsverzekeringen vergelijken: verzekeringsoplossingen

Waar moet u aan denken als u uw zaak wilt verzekeren?

Huurdersbelang: U huurt een pand en heeft dit een frisse en moderne uitstraling gegeven. U heeft laten verbouwen, de stucadoor en schilder zijn geweest. Kortom, u heeft forse kosten gemaakt. Stel uw zaak brandt geheel af. In dat geval moet u wederom enorme kosten maken door te verbouwen en schilderen. Uw huurdersbelangverzekering (onderdeel opstal verzekering) dekt dergelijke schades als gevolg van brand.

U heeft een pand gekocht, wellicht gefinancierd. U moet er niet aan denken wat er gebeurt als uw pand door brand getroffen wordt en u de opstal niet verzekerd heeft tegen brand. Een zakelijke opstalverzekering dekt schade als gevolg van brand aan uw pand.

Natuurlijk een Brand/Inbraak verzekering om uw inventaris en goederen te verzekeren tegen brand en inbraak. Glas? Hoeveel ruiten heeft uw pand? Een glasverzekering biedt u dekking tegen ruitschade. Tevens kunt u belettering meeverzekeren als u dat wilt.

Wat als uw zaak stil komt te liggen na brand, uw omzet terugvalt, maar uw vaste kosten wel doorlopen, bijvoorbeeld omdat u een langdurige huurovereenkomst heeft, of dat u personeel moet blijven doorbetalen? Een bedrijfsschadeverzekering (bedrijfscontinuiteit of gevolgschadeverzekering) biedt u uitkomst en geeft u gedurende een bepaalde vooraf gekozen periode vergoeding van deze kosten.

Wat als een klant van u struikelt en u aansprakelijk stelt voor zijn medische kosten of andere kosten als gevolg van de struikelpartij? Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt u tegen deze kosten dekking. Weet u dat de kosten van een deze verzekering erg meevallen? Via onze berekeningstool berekent u snel en eenvoudig de verzekeringskosten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

U krijgt een conflict met een klant over het betalen van uw factuur of een conflict met een van uw leveranciers. Als u een advocaat moet betalen en het wordt een langdurige kwestie en de kosten hiervan lopen fors op. Een zakelijke rechtsbijstandverzekering helpt u in conflictsituaties en dekt de kosten van juridische hulp.

Nu uw bedrijf verzekeren?

Dat kan gemakkelijk online, zonder een lang papieren aanvraagtraject. Bereken zelf de premie en sluit direct uw verzekering af.

Preventie

Wil u meer weten over de preventie-eisen die verzekeraars stellen. De meest voorkomende hebben we voor u op een rij gezet.

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 136 beoordelingen