U heeft een verzekering, maar bent u wel verzekerd?
Goede preventie verkleint de kans op schade en voorkomt financiële problemen. Download nu > 25 preventietips en voorkom dat u na schade geen uitkering krijgt!

Page content

Bedrijfsaansprakelijkheids- verzekering

Waarom sluit u een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB)

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, of Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB), is een belangrijk onderdeel van uw pakket bedrijfsverzekeringen. Een ongeluk of calamiteit brengt veel kosten met zich mee. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt schade aan personen, of hun bezittingen, waarvoor u aansprakelijk gesteld wordt.
Wat de reden ook is, voor uw keuze van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is het van belang te weten dat de schadeclaim hoog kan oplopen. Logisch Verzekerd helpt u aan de juiste aansprakelijkheidsverzekering binnen uw pakket bedrijfsverzekeringen om u te beschermen tegen deze risico’s.

Voorbeelden waarom u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nodig heeft

Een aantal voorbeelden:bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

  • Uw klant glijdt uit over een bananenschil tijdens het boodschappen doen in uw winkel
  • Schade die klanten oplopen in uw restaurant
  • Maar ook eigenaren van bedrijfspanden kunnen aansprakelijk zijn als bezoekers, huurders of hun eigendommen schade oplopen in uw pand

Tip: u bent bezitter van een pand. Er valt een plaat van het pand, op een persoon. Gevolg: letselschade. Wist u dat u voor deze schade aansprakelijk gesteld wordt en u de kosten moet vergoeden? Veel eigenaren van panden weet dit niet en zijn hiervoor niet verzekerd. Een Aansprakelijkheidsverzekering o/g dekt deze schade!

Tip: Controleer of uw huidige Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) de juiste Hoedanigheid (omschrijving van uw werkzaamheden/ activiteiten) dekt. Indien uw werkzaamheden of activiteiten niet overeenkomen met de omschrijving op uw polis, bent u niet goed verzekerd. Bijvoorbeeld als uw werkzaamheden na ingangsdatum van de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zijn veranderd en u deze wijziging niet gemeld heeft aan de verzekeraar. De verzekeraar kan uw uitkering weigeren/ verminderen.
Indien u twijfelt kunt u ons altijd uw huidige aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven mailen. Wij controleren dan of uw polis de juiste werkzaamheden dekt en doen u direct een voorstel voor een betere dekking en lagere premie!

Nu bedrijfsaansprakelijkheid verzekeren?

Dat kan gemakkelijk online, zonder een lang papieren aanvraagtraject. Bereken zelf de premie en sluit direct uw verzekering af.

Preventie

Wil u meer weten over de preventie-eisen die verzekeraars stellen. De meest voorkomende hebben we voor u op een rij gezet.

    Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 136 beoordelingen