U heeft een verzekering, maar bent u wel verzekerd?
Goede preventie verkleint de kans op schade en voorkomt financiële problemen. Download nu > 25 preventietips en voorkom dat u na schade geen uitkering krijgt!

Page content

Zalencentrum

Zalencentrum verzekeren: welke verzekeringen heeft u nodig?

Wij verzekeren alle soorten zalencentra in Nederland, van groot tot klein, bowlingcentra, kegelcentra, conferentiecentra, gecombineerde zalencentra incl. uitgebreide dinermogelijkheden.
De meeste zalencentra zijn maandelijks veel geld kwijt aan het verzekeren van hun pand en de inhoud er van. Via Logisch Verzekert bespaart u fors op de verzekeringspremie. Wij verzekeren het pand (inclusief garantie tegen onderverzekering), de inventaris en goederen, bedrijfsaansprakelijkheid ( incl. werkgeversaansprakelijkheid!) en verlies van omzet (bedrijfsschadeverzekering). Daarnaast kiest een groot aantal zalencentra voor een rechtsbijstandsverzekering.

 

U wilt graag meer weten over de verschillende verzekeringen voor uw zalencentrum. Een terechte vraag. Een kleine opsomming van de verzekeringen die u als zalencentrum vaak nodig heeft.

  • OpstalZalencentrum verzekeren
  • Huurdersbelang (verbeteringen/ verbouwingen die u als huurder heeft gedaan)
  • Inventaris/ goederen
  • Bedrijfsschade
  • Bedrijfsaansprakelijkheid
  • Overig als glas, geld, rechtsbijstand

Let op: Wij stellen net als verzekeraars hoge eisen aan (brand)preventie. Dit betekent dat uw zalencentrum aan alle eisen op het gebied van brandveiligheid moet voldoen.

Uw zalencentrum verzekeren?

Dat kan gemakkelijk online, zonder een lang papieren aanvraagtraject. Bereken zelf de premie en sluit direct uw verzekering af.

Preventie

Let bij het verzekeren van uw zalencentrum op de preventie-eisen die verzekeraars stellen. In de meeste gevallen heeft u voor wat betreft inbraakpreventie goede sloten (2*SKG) of gecertificeerde sloten nodig. Alarm met doormelding naar de alarmcentrale is altijd een harde eis.
Ten behoeve van het voorkomen van brand eist de verzekeraar altijd een gekeurde elektrische installatie (dit betekent dat alle elektra in uw zalencentrum goed aangelegd moet zijn en met enige regelmaat gecontroleerd moet worden). Daarnaast eist de verzekeraar meestal een brandalarm met doormelding naar de alarmcentrale. Uiteraard moet u beschikken over voldoende gekeurde blusmiddelen.

Wilt u meer weten over de preventie-eisen die verzekeraars stellen. De meest voorkomende hebben we voor u op een rij gezet.

 

    Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 136 beoordelingen