U heeft een verzekering, maar bent u wel verzekerd?
Goede preventie verkleint de kans op schade en voorkomt financiële problemen. Download nu > 25 preventietips en voorkom dat u na schade geen uitkering krijgt!

Page content

Pizzeria

Pizzeria verzekeren: welke verzekeringen heeft u nodig?

Wij verzekeren alle soorten pizzeria’s in Nederland, van groot tot klein.

De meeste pizzeria’s verzekeren in ieder geval voor brand- en inbraak, verzekeren daarnaast de inventaris en goederen, bedrijfsaansprakelijkheid (incl. werkgeversaansprakelijkheid!) en verlies van omzet (bedrijfsschadeverzekering). Daarnaast kiest een groot aantal pizzeria’s voor een zakelijke rechtsbijstandsverzekering. U wilt graag meer weten over de verschillende verzekeringen voor uw pizzeria. Een terechte vraag. Een kleine opsomming van de verzekeringen die u als pizzeria vaak nodig heeft.

  • Opstal (als u eigenaar van het pand bent)Pizzeria verzekeren
  • Huurdersbelang (verbeteringen/ verbouwingen die u als huurder heeft gedaan)
  • Inventaris/ goederen
  • Bedrijfsschade
  • Bedrijfsaansprakelijkheid
  • Overig als glas, geld, rechtsbijstand

Uw pizzeria verzekeren?

Dat kan gemakkelijk online, zonder een lang papieren aanvraagtraject. Bereken zelf de premie en sluit direct uw verzekering af.

Preventie

Let bij het verzekeren van uw pizzeria op de preventie-eisen die verzekeraars stellen. In de meeste gevallen heeft u voor wat betreft inbraakpreventie goede sloten (2*SKG) of gecertificeerde sloten nodig. Tevens is een alarm met doormelding naar de alarmcentrale een harde eis.
Ten behoeve van het voorkomen van brand eist de verzekeraar altijd een gekeurde elektrische installatie (dit betekent dat alle elektra in uw pizzeria goed aangelegd met zijn en met enige regelmaat op kans op kortsluiting gecontroleerd moet worden).

Let op!: Wij stellen net als verzekeraars hoge eisen aan (brand)preventie. Dit betekent dat uw pizzeria aan alle eisen op het gebied van brandveiligheid moet voldoen.

Wil u meer weten over de preventie-eisen die verzekeraars stellen. De meest voorkomende hebben we voor u op een rij gezet.

 

    Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 136 beoordelingen