U heeft een verzekering, maar bent u wel verzekerd?
Goede preventie verkleint de kans op schade en voorkomt financiële problemen. Download nu > 25 preventietips en voorkom dat u na schade geen uitkering krijgt!

Page content

IJssalon

IJssalon verzekeren: welke verzekeringen heeft u nodig?

Wij verzekeren alle soorten ijssalons in Nederland, van groot tot klein. IJssalons waar alleen ijsjes worden afgehaald, maar ook ijssalons met horeca of zitgedeelte.

Let op: Wij verzekeren geen foodtrucks.

De meeste ijssalons kiezen in ieder geval voor een brand- en inbraakverzekeringen en verzekeren daarnaast hun inventaris en goederen, bedrijfsaansprakelijkheid (incl. werkgeversaansprakelijkheid!) en verlies van omzet (bedrijfsschadeverzekering). Daarnaast kiest een groot aantal ijssalons voor een zakelijke rechtsbijstandsverzekering.

U wilt graag meer weten over de verschillende verzekeringen voor uw ijssalon. Een terechte vraag. Voor de volledigheid zetten wij ze nog even voor u op een rij.

  • Opstal (als u eigenaar van het pand bent)IJssalon-verzekeren
  • Huurdersbelang (verbeteringen/ verbouwingen die u als huurder heeft gedaan)
  • Inventaris/ goederen
  • Bedrijfsschade
  • Bedrijfsaansprakelijkheid
  • Overig als glas, geld, rechtsbijstand

Seizoenswerk

U draait met uw ijssalon een erg goede omzet in de zomer en een mindere omzet in de wintermaanden. Misschien bent u ’s winters wel gesloten? Laat ons dit weten en wij helpen u met een een verzekering die dekking biedt als uw ijssalon in de winter leeg staat.

Frituur

De meeste verzekeraars gaan er vanuit dat u niet frituurt in uw ijssalon. Brand ten gevolge van frituren zal daarom niet vergoed worden. Frituurt u wel? Informeer ons dan. Wij helpen u dan met de juiste verzekering die ook schade ten gevolge van frituren dekt.

Uw ijssalon verzekeren?

Dat kan gemakkelijk online, zonder een lang papieren aanvraagtraject. Bereken zelf de premie en sluit direct uw verzekering af.

Preventie

Let bij het verzekeren van uw ijssalon op de preventie-eisen die verzekeraars stellen. In de meeste gevallen heeft u voor wat betreft inbraakpreventie goede sloten nodig (2*SKG) en een alarm met doormelding naar de alarmcentrale.
Ten behoeve van het voorkomen van brand eist de verzekeraar altijd een gekeurde elektrische installatie (dit betekent dat alle elektra in uw ijssalon goed aangelegd moet zijn en met enige regelmaat op kans op kortsluiting gecontroleerd moet worden).

Wil u meer weten over de preventie-eisen die verzekeraars stellen. De meest voorkomende hebben we voor u op een rij gezet.

 

    Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 136 beoordelingen