U heeft een verzekering, maar bent u wel verzekerd?
Goede preventie verkleint de kans op schade en voorkomt financiële problemen. Download nu > 25 preventietips en voorkom dat u na schade geen uitkering krijgt!

Page content

Woondecoratiewinkel

Woondecoratiewinkel verzekeren: welke verzekeringen?

Woondecoratiewinkel verzekerenWij verzekeren alle soorten woondecoratiewinkels in Nederland. Woondecoratiewinkels in het hoge prijssegment als woondecoratiewinkels in het lage prijssegment. Winkeliers starten tegenwoordig allerlei nieuwe belevingsconcepten als combinaties met opknappen en verkopen van meubels, maken van hobbystukken, geven van workshops. Zelfs gecombineerd met een horeca-gelegenheid als lunchroom (met beperkt broodjes, koffie- en thee assortiment)  Logisch Verzekerd biedt u altijd de juiste verzekeringsoplossing.
De meeste woondecoratiewinkels kiezen in ieder geval voor een brand- en inbraakverzekering, ze verzekeren de inventaris en goederen, bedrijfsaansprakelijkheid en verlies van omzet (bedrijfsschadeverzekering). De meeste winkeliers verzekeren daarnaast de ramen van het winkelpand (glasverzekering). Daarnaast kiest een groot aantal woondecoratiewinkels voor een zakelijke rechtsbijstandsverzekering. Wist u dat wij één van de goedkoopste bestelautoverzekeringen van Nederland hebben? Heeft u een bestelauto, dan is het zeker de moeite waar om hier uw voordeel te berekenen.

Waar moet u aan denken als u uw woondecoratiewinkel verzekert?

U wilt graag meer weten over de verschillende verzekeringen voor uw woondecoratiewinkel. Een terechte vraag. Een kleine opsomming van de verzekeringen die u als winkelier vaak nodig heeft.

 • Opstal (als u eigenaar van het pand bent)
 • Huurdersbelang (verbeteringen/ verbouwingen die u als huurder heeft gedaan)
 • Inventaris/ goederen
 • Bedrijfsschade
 • Bedrijfsaansprakelijkheid
 • Overig als glas, geld, rechtsbijstand
 • Bestelautoverzekering
 • ziekteverzuim indien u personeel heeft

Uw woondecoratiewinkel verzekeren?

Dat kan gemakkelijk online, zonder een lang papieren aanvraagtraject. Bereken zelf de premie en sluit direct uw verzekering af.

Preventie-eisen woondecoaratiewinkel

Let bij het verzekeren van uw woondecoratiewinkel op de preventie-eisen die verzekeraar stellen.

Inbraakpreventie:

 • In de meeste gevallen heeft u voor wat betreft inbraakpreventie goede sloten (2*SKG) of gecertificeerde sloten nodig.
 • Daarnaast is alarm met doormelding naar de alarmcentrale meestal in harde eis.

Brandpreventie:

 • Ten behoeve van het voorkomen van brand eist de verzekeraar altijd een gekeurde elektrische installatie (dit betekent dat alle elektra in uw woondecoratiewinkel inclusief de meterkast goed aangelegd moet zijn en met enige regelmaat op kans op kortsluiting gecontroleerd moet worden).
 • Er moet(en) minimaal één en vaak 2 geldige en gekeurde brandblussers aanwezig zijn

Wilt u meer weten over de preventie-eisen die verzekeraars stellen. De meest voorkomende hebben we voor u op een rij gezet.

Wellicht gelden er nog aanvullende preventie-eisen. Wilt u specifiek weten welke preventie-eisen voor u gelden? Neem dan contact met ons op.

Comment Section

0 reacties op “Woondecoratiewinkel

Plaats een reactie


*


Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 136 beoordelingen