Page content

Besparen op personeelskosten

Het voeren van een goed personeelsbeleid luistert nauw

Neem als voorbeeld uw salarisadministratie: elke fout werkt door, zeker in een arbeidsrelatie. Daarnaast bepalen gezonde en gemotiveerde versus verzuimende werknemers in grote mate het rendement van een bedrijf.

Door veranderende wet- en regelgeving, zoals de Wet Werk en Zekerheid, Werkkostenregeling en de BeZaVa, ligt ook steeds meer risico bij de werkgever. Houdt u dit allemaal nog bij? Bent u zich bewust van de grote financiële- en juridische gevolgen welke deze zaken met zich mee kunnen brengen? Maar benut u ook alle beschikbare subsidiemogelijkheden optimaal?

De noodzaak om het verzuimbeleid opnieuw in te richten neemt toe. Een arbopakket of een ziekteverzuimverzekering is nodig, maar is daar slechts een onderdeel van. Het begint met een goed HRM-beleid. Omnyacc HRM biedt u één geïntegreerde aanpak en bundelt alle losse schakels.

Besparen op personeelskosten_Omnyacc

De diensten van Omnyacc

 1. Personeels- en salarisadministratie
 2. Opstellen van een HRM- en arbeidsvoorwaarden beleid
 3. Arbodienstverlening
 4. Kosten- en subsidiescans
 5. Verzekeren van arbeidsvoorwaarden
 6. Casemanagement, coaching, begeleiding, mediation en outplacement
  1. Arbeidsrecht
  2. Disfunctioneren
  3. Ontslag

Daarom Omnyacc HRM
• Één plek voor al uw personeelsvraagstukken
• Besparing op kosten: geen dubbele advies- en administratiekosten en optimale benutting subsidiemogelijkheden
• Voorkomt oververzekering
• Onafhankelijk advies en transparante beloning
• Efficiënte en gebruiksvriendelijke software: Omnyacc HRM-online

Samenwerking Omnyacc HRM en Logisch Verzekerd

Logisch Verzekerd biedt u graag meer gemak en voordeel dan alleen verzekeringen. Zo zijn wij van mening dat een actief personeelsbeleid u veel kan opleveren. Logisch Verzekerd vindt in Omnyacc HRM een partner waar wij in dit kader uitstekende ervaringen mee hebben opgedaan en die wij u daarom van harte kunnen aanbevelen.

Wilt u ook besparen op personeelskosten?

Omnyacc biedt u één-loketfunctie voor uw personeels- en salarisadministratie, arbodienstverlening, personeelsverzekeringen en ondersteunende taken voor uw HRM-beleid. Dit alles wordt gecombineerd via een complete online HRM-applicatie.

Hierdoor heeft u geen dubbele advies- of administratiekosten en wordt de kans op fouten beperkt. Samen met de mogelijkheid om uw financiële administratie of accountancy te combineren levert u slechts één keer gegevens aan.

Bovendien heeft u een vaste contactpersoon. Deze unieke combinatie van diensten voorkomt structureel dubbele werkzaamheden, biedt optimale efficiency en vertaalt zich in aanmerkelijk lagere kosten voor uw organisatie.

Omnyacc HRM: uw voordelen

 • Eén plek voor al uw personeelsvraagstukken
 • Besparing op kosten: geen dubbele advies- en administratiekosten
 • Onafhankelijk advies en transparante beloning
 • Efficiënte en gebruiksvriendelijke software: Omnyacc HRM-online
 • Uniek: alle vormen van financiële dienstverlening onder één dak

 

Omnyacc HRM werkt in teams van specialisten. Zij nemen ondernemers de personeelszorg uit handen en ondersteunen de directie, P&O-afdeling en ondernemingsraad op hun vakgebied. Omnyacc HRM maakt onderdeel uit van Omnyacc accountants en belastingadviseurs.
Uniek is dat Omnyacc u op alle financiële gebieden kan ondersteunen. Ruim 220 specialisten, onder wie registeraccountants, financieel adviseurs, fiscalisten, fiscaal juristen, salarisadministrateurs, financieel planners en HRM- en pensioenadviseurs, staan voor u klaar. U kunt Omnyacc vinden in:

Omnyacc_HRM_besparen op personeelskosten
➥ Den Helder
➥ Heemstede
➥ Heerhugowaard
➥ Hoorn
➥ Leeuwarden
➥ Den Burg (Texel)
➥ Zwaagdijk

Wilt u weten wat dit voor u kan betekenen? Vul onderstaand formulier in

Omnyacc

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 136 beoordelingen