Page content

Met een bedrijfsschadeverzekering kunt u door als uw inkomen wegvalt

bedrijfsschadeverzekeringEen bedrijfsschadeverzekering maakt deel uit van het totale pakket bedrijfsverzekeringen en is onderdeel van uw brandverzekering. Een bedrijfsschadeverzekering dekt de schade in uw bedrijfscontinuïteit door een brand of andere calamiteit af. Voor meer informatie kijkt u op de pagina brandverzekering.

Wat dekt een bedrijfsschadeverzekering?

Wist u dat de helft van de bedrijven in Nederland in betalingsproblemen komt na brand? Met een goede bedrijfsschadeverzekering dekt u dit risico af. De bedrijfsschadeverzekering dekt omzetderving, misgelopen bruto winst, of extra kosten dekken waarmee u geconfronteerd wordt na brand of andere gedekte calamiteit.
Een paar voorbeelden:

  • U heeft een restaurant en wordt getroffen door brand, waardoor de zaak enige tijd stil ligt. U ontvangt een uitkering voor winstderving en het doorlopen van vaste kosten als huur, personeel etc
  • U heeft een fietsenwinkel en wordt door brand getroffen. U kunt snel doordraaien, op een andere locatie waar u een loods huurt. Het huren van deze loods wordt vergoed op de bedrijfsschadeverzekering
  • U heeft een werkplaats waar u met machines producten maakt. Een machine wordt getroffen door brand, waardoor een deel van uw productie 4 weken stil kom te liggen. De verzekeraar vergoed omzetverlies door verminderde productie.

Voordelen als u de bedrijfsschadeverzekering via Logisch Verzekerd afsluit:

  • Scherpe en lage premies
  • Duidelijke communicatie voor aanvang van de brandverzekering over preventie-eisen
  • Hulp bij het treffen van preventiemaatregelen via gespecialiseerde partners
  • Maatwerkoplossingen als uw specifieke situatie daarom vraagt

Bedrijfsschadeverzekering afsluiten?

Kijkt u naar de verschillende mogelijkheden. Voor bedrijfspanden, mkb-ondernemers, horeca-ondernemers en winkeleigenaren hebben wij een aparte pagina waar wij u een passende verzekering aanbieden.

 

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 136 beoordelingen