Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, of Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB), is een essentieel onderdeel van uw pakket bedrijfsverzekeringen. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt de schade aan personen, of hun bezittingen, waarvoor u aansprakelijk gesteld wordt.
Wat de reden ook is, voor uw keuze van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is het van belang te weten dat de schadeclaim hoog kan oplopen. Logisch Verzekerd helpt u aan de juiste aansprakelijkheidsverzekering binnen uw pakket bedrijfsverzekeringen om u te beschermen tegen deze risico’s.

Uw voordelen als u de AVB afsluit via Logisch Verzekerd

  • Kort digitaal aanvraag traject,
  • Sluit uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering direct af
  • De eerst volgende werkdag nemen wij contact met u op om uw aanvraag door te nemen


Bereken en sluit direct af


Tip: Controleer of uw huidige Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) de juiste Hoedanigheid (omschrijving van uw werkzaamheden/ activiteiten) dekt. Indien uw werkzaamheden of activiteiten niet overeenkomen met de omschrijving op uw polis, bent u niet goed verzekerd. Bijvoorbeeld als uw werkzaamheden na ingangsdatum van de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zijn veranderd en u deze wijziging niet gemeld heeft aan de verzekeraar. De verzekeraar kan uw uitkering weigeren/ verminderen.
Indien u twijfelt kunt u ons altijd uw huidige aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven mailen. Wij controleren dan of uw polis de juiste werkzaamheden dekt en doen u direct een voorstel voor een betere dekking en lagere premie!

Liever direct persoonlijk contact?

Bel naar (023) 711 04 66

WhatsApp naar (06) 384 577 74

Of stuur een chatbericht via het chatvenster


98% van onze klanten beveelt ons aan!

Wij vinden het belangrijk dat klanten laten weten wat ze van ons vinden.

Wilt u ons ook beoordelen?


Waar moet u aan denken als u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluit?

Klik op het plaatje om meer te lezen over de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering


Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 136 beoordelingen