U heeft een verzekering, maar bent u wel verzekerd?
Goede preventie verkleint de kans op schade en voorkomt financiële problemen. Download nu > 25 preventietips en voorkom dat u na schade geen uitkering krijgt!

Page content

Grijs kenteken verzekeren

Grijs kenteken verzekeren: Pak uw voordeel en sluit direct af!

Afsluiten kan al in 5 minuten. Erg gemakkelijk en online, zonder een lang papieren aanvraagtraject. Bovendien heeft u meestal direct dekking. Vraag nu een premievergelijking op en ontdek welke verzekeraar het beste bij u past en het goedkoopste is. Wist u dat Logisch Verzekerd één van de goedkoopste partijen in Nederland is om uw grijs kenteken bestelauto te verzekeren? Dit komt omdat wij 10% korting geven op de toch al lage premie. Wij realiseren deze korting door een deel van onze verdiensten in te leveren. Grijs kenteken verzekeren doet u toch ook via Logisch Verzekerd?

Sluit uw grijs kenteken verzekering nu direct af

Sluit direct uw bestelautoverzekering af

Grijs kenteken verzekeren bij Logisch Verzekerd

Grijs kenteken verzekeren. Het is in Nederland steeds moeilijker uw bestelauto met grijs kenteken te verzekeren. Veel verzekeraars zijn er door de slechte resultaten mee gestopt. Logisch Verzekerd biedt u de mogelijkheid om de premie van Nederlandse verzekeraars voor uw grijs kenteken bestelauto te vergelijken en direct online af te sluiten.

Via Logisch Verzekerd vergelijkt u de bestelauto verzekering online en erg gemakkelijk. U sluit een grijs kenteken verzekering af in 5 minuten. Bovendien heeft u meestal direct dekking. Vraag een premievergelijking op en ontdek welke verzekeraar het beste bij u past en het goedkoopste is. Bent u tevreden met het premievoorstel kunt u de grijs kenteken verzekering direct afsluiten. Binnen enkele minuten ontvangt u per email melding of er dekking is. U kunt dan met een gerust hart de weg op.

Voordelen:

Grijs kenteken verzekeren• 7 dagen per week 24 uur per dag online afsluiten
• Niet goed, geld terug. 14 dagen bedenktijd
• Hoge instapkorting voor startende automobilisten
• Hoge instapkorting als u geen schadevrije jaren heeft
• Keuzemogelijkheden in aanvullende dekkingen
• Grijs kenteken verzekering afgesloten? Direct op weg

Grijs kenteken verzekeren, welke dekking heb ik nodig?

Dekkingsmogelijkheden:

WA (wettelijke aansprakelijkheidsverzekering). Deze dekking is verplicht en is de basisdekking, tevens de goedkoopste variant. De schade die u veroorzaakt aan derden is gedekt; de schade aan uw eigen bestelauto niet.

WA + beperkt casco. Deze variant biedt dekking als u met uw bestelauto schade aan derden veroorzaakt, maar vergoedt ook bepaalde schades aan uw eigen bestelauto. Denk hierbij aan brand, diefstal, storm en ruitschade. Als u door eigen schuld een aanrijding veroorzaakt en u loopt schade op aan uw eigen bestelauto, is deze schade niet gedekt.

WA + volledig casco (all risk). Als u voor deze dekking kiest wordt ook de schade vergoed die u aan uw eigen bestelauto heeft opgelopen. Deze bedrijfsautoverzekering is de meest uitgebreide en wordt meestal gekozen door bestuurders die een jonge bestelauto hebben.

Aanvullende verzekeringen voor de bestelauto. Afhankelijk van uw wensen kunt u deze aan uw bestelautoverzekering toevoegen.
• Ongevallen inzittendenverzekering
• Schadeverzekering inzittenden
• Rechtsbijstandsverzekering
• Hulpverlening
• Eigen vervoerdekking

    Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 136 beoordelingen